sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Les Fleurs du mal

Heipähei pitkästä aikaa. Syksy on päässyt livahtamaan vaivihkaa talven puolelle ja työ- ja harrastuskiireiden vuoksi häärintamalla on ollut hiljaista. Jotain olen sentään saanut aikaan, ostin nimittäin joitakin viikkoja sitten testimielessä muutamia callunoita ja kokeilin miltä ne pulloissaan näyttävät ja millainen kestokyky niillä on maljakko-olosuhteissa. :)


Ihan sieviähän noista tuli, tosin puuvartisina kasveina nuo vedessä lilluvat varret näyttävät aika kamalilta, pitää ehkä panostaa asetteluun ja leikkaamiseen enemmän h-hetkellä. :D Mietin myös pitäisikö tuonne veteen tiputtaa vaikkapa violettia karamelliväriä (ja mahtavatkohan kukat pahastua siitä??), sekin voisi näyttää aika jännältä ja viedä huomion noista juurista!


Vähän jäi harmittamaan kuinka pieniä noista asetelmista tuli, noissa Prismasta ostamissani callunoissa oli aika lyhyet kukinnot ja varret... Stockalta bongasin tosin Hullujen päivien aikaan jätticallunoita, joissa näytti olevan enemmän pituutta, täytyy toivoa että löydän ensi vuonnakin sellaisia, voisivat sopia vielä paremmin leikkokukiksi. :)


Mielestäni nuo callunat kaipaavat kyllä vielä seurakseen jotain... ehkä vain jotain vihreää? Olisiko teillä lukijoilla varteenotettavia ehdotuksia kanervien kaveriksi? :)

6 kommenttia:

 1. Sopisivatko puolukanvarret? Olisivat ainakin syksyisiä (ja ilmaisia :D). Tietty havutkin voisivat olla hauskoja! Ja jos kelpuutat muuta kuin vihreää, niin mulle tuli heti mieleen lumimarjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolikanvarret voisivat sopiakin, jos onnistun löytämään tarpeeksi isoja! Ne saattaisivat kestääkin paremmin kuin kukkakaupan peruslisäkkeet. :) Havuja mietin itsekin, mutta ne saattavat olla niin massiivisia että pullojen varret käyvät ahtaiksi...

   Lumimarjat olisivat tosi ihania ja ne näyttäisivät kivalta vielä näin myöhään syksylläkin (toisin kuin monet muut pensaat), kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Havut ja puolukan varvut tuli itelläkin mieleen, muistan että äiti teki ainakin kanervista, havuista ja puolukanvarvuista aina ikkunalaudalla kukkapurkkeihin "asetelmia" talveksi ja nätiltä ne näyttivät. Siinä tosin on just tuo sama ongelma että kukkapurkki antaa vähän enemmän tilaa kuin nuo maljakot, muta entä jos ottaisi havuistakin vaikka vaan ne ohuet oksien loppuosat, ettei ihan koko oksaa? Havujen sijasta vois aatella ehkä myös katajan oksia, oisko ne pienempiä? Niitä voi tosin olla hankalempi metsästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kataja vois kyllä olla... saiskohan kukkakaupoista? Pitää joku päivä käydä tekemässä vähän tiedusteluja. :)

   Poista
 3. Minusta nuo on tosi nättejä ihan tuollasenaan! :-) Jos juuria haluaa piilottaa niin joku musta samettinauha voisi sopia pullojen kauloihin, vaikka en sitten tiedä miten hintava ratkaisu se olisi. T. Tea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se paljoa maksa, hyvä idea! Joku luonnollisen näköinen hamppunaru voisi toimia kans!

   Poista