torstai 18. syyskuuta 2014

Myötä- ja vastamäkeä

Häiden esivalmistelut (=projekti hääkuntoon 2015...) on ottanut skidisti takapakkia viime viikkoina. Armottoman sadistinen syysflunssa sai saaliiksi meidätkin ja pariin viikkoon saleilu ei tullut kysymykseenkään. Terveellisen ruokavalion ylläpitäminenkään ei juuri huvittanut kun olo oli muutenkin kurja, ja tässä on tulos:


Onneksi viime viikolla olo alkoi olla jo parempi ja pääsin taas aloittamaan saleilun ja uimisen, jospa se tästä vielä lähtisi!

Pullo- ja tarjotinprojekti sentään etenee hitaasti mutta varmasti. Oulu-Hallissa järjestettiin hiljattain iso kirppistapahtuma ja saatiin sieltä saaliiksi monta pulloa ja tarjotinta! Yhden pullon onnistuin tosin jo rikkomaan kömpelyyttäni... :(

Pitäisi jaksaa hinkata nuo kaikki teräsvillalla, vaikka eihän ne pienet elämänjäljet ketään haitanne. :)

19 kappaletta tarjottimia - check!

Out of mana. ;)

Pulloja on nyt kaikenkaikkiaan 15kpl ja tarjottimia 19... plus mun vanhempien luona pitäisi olla vielä yksi kipale. :) Luulen että molempia tarvitaan noin 40, joten puoliväli lähestyy!

Lähdetään huomenna bussilla ystäväpariskunnan luokse Pelloon koko pienen perheemme voimin. Meidän piti lainata kaverin autoa ja mennä sillä, mutta se ruoska olikin jo niin huonossa jamassa, ettei sillä enää sellaisia matkoja taiteta... oli tarkoitus käydä matkalla Haaparannan Ikeassa ostamassa kynttilät noita tarjottimia varten, mutta onhan tässä tietysti vielä hyvin aikaa... olisi ollut kiva käydä myös Systembolagetissa testailemassa huokeita siidereitä ja oluita tarjoitut mielessä.

Pari viikkoa sitten saatiin muuten viimeinkin kerrottua naima-aikeista meidän molempien vanhemmille, jotka oli onneksi melkein yhtä innoissaan kuin mekin. :D Isä tarjoutui tekemään reissun Viroon, joten ehkäpä tuo juoma-asiakin ratkeaa vielä budjetille ystävällisellä tavalla. ;)

Huh. Huomenna olisi vielä muutama tunti töitä tiedossa ennen viikonlopun retriittiä, joten tämä jää nyt tällaiseksi suppeaksi jeejee jotain on tapahtunut -päivitykseksi. Suunnitelmissa on tehdä päivitys vähän painavammastakin aiheesta, mutta käytännön syistä sen aika ei ole ihan vielä... jokatapauksessa rentouttavaa viikonloppua myös teille lukijoille! :)

4 kommenttia:

 1. Wut? Älä nyt vaan sano että painoa on liikaa? :D Häiden suunnittelu on varmasti ihanaa, itse ampasin naimisiin farkuissa ja tennareissa maistraatissa :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen sen verran lyhyenläntä, että jos halaun olla tikissä kunnossa niin se paino pitäs olla siinä viidenkympin tienoilla... :) Häitten jälkeen voin sit lihoa vähän pehmeämpään muotoon taas, tässä on periaatteessa ihan hyvä. :D

  En ikinä ajatellu olevani sellanen tyyppi, joka haluais mitenkään erikoiset häät, mutta nyt kun oon tottunut ajatukseen ja päässyt suunnittelun makuun niin täähän on tosi mukavaa hommaa lopunviimein. :) Ja tietyllä lailla mä koen että tulee jotenkin aktiivisesti työstettyä koko sitä ajatusta avioliitosta ja totuteltua siihen tulevaan vaimon titteliin pikkuhiljaa. :)

  VastaaPoista
 3. Niin kannattaa ennemmin kokeilla sitä hammastahna-tekniikkaa (fluorihammastahna+ hankaussieni) mistä oli silloin puhetta, teräsvilla naarmuttaa ikävästi niin se kannattaa pitää viimeisenä vaihtoehtona. ;-) T. Tea

  VastaaPoista