sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Saappaat jalassa

Poikkeuksellisen rankka sunnuntai on hyvä päättää haaveiluun kengistä. Siis niistä täydellisistä yksilöistä, joiden kopistessa astelen avioliiton satamaan.

Myöhäisen vuodenajan ja sään viileyden vuoksi mielessäni ovat pyörineet erityisesti pidemmät saappaat. Saappaiden tulisi olla myöskin sellaiset, jotka sopisivat häiden fantasiamaiseen tyyliin. Pleaser USA:n teemapukeutumiseen erikoistuneelta alamerkiltä Funtasmalta löysinkin heti muutamia silmääni miellyttäviä yksilöitä. :)

Funtasma Dame-115

Funtasma Dame-115 on mielestäni kaunis, joskin melko matalalla korolla (2") varustettu saapas, jossa nyöritys, pitsiä ja norsunluunväristä keinonahkaa. Saappaissa ei ole vetoketjua, mikä on mielestäni ehdoton plussa!

Funtasma Victorian-116x

Funtasma Victorian-116x on hyvin samantyyppinen kenkä kuin Dame-115, mutta varustettu korkeammalla korolla. Nämä ovat upeat, mutta saapa nähdä löytyykö kokoja enää, monessa paikassa näkyy myytävän jo eioota, vaikka malli on käsittääkseni suhteellisen uusi.

Funtasma Victorian-120

Mikäli päädyn kirkkaanvalkoiseen pukuun, valintani voisi olla Funtasma Victorian-120. Kaikenkaikkiaan kaunis kenkä, valkoista keinonahkaa, nyöritys ja kauniinmallinen korko. Näissä olin tosin spottaavinani vetoketjun. :/

Fabulicious Victorian-30

Nimestään huolimatta tämä kenkä ei ole Funtasman, vaan Pleaser USA:n uuden alamerkin, juhlakenkiin erikoistuneen Fabuliciousin alta. Fabulicious Victorian-30 on ihanan romanttinen, nilkkamittainen pitsisaapikas, jossa päällä kaunista pitsiä ja alla satiinia. Tätä kenkää saa kahdessa värissä, luonnonvalkoisella ja beigellä satiinilla (jos oikein tulkitsin mallikuvia), joista itseäni tummempi beige miellyttää enemmän. :)

Pleaserin lisäksi on tietysti myös paljon muita vaihtoehtoja, jopa minun hivenen eksentriseen makuuni. ;)

Kuva täältä.

Ei aavistustakaan näiden kenkien brändistä, mutta Ebayn ihmeellisestä maailmasta löytyi tämmöiset upeat taittovartiset pitsisaappaat. :) Tykkään kovasti, näitä saa sekä kirkkaan- että luonnonvalkoisena ja hintaakin on vain sata Australian dollaria. :)

Minna Parikka Raquel, kuva täältä.

Minna Parikan Raquelit olisivat mielettömän ihanat hääkengät, jo pelkästään sydännauhojensa takia! Näitähän saa sekä kiiltonahkaisina että mattapintaisina, joista jälkimmäinen kutkuttelee enemmän. Nämä eivät ole kylläkään saappaat, mutta tässä tapauksessa olen valmis joustamaan... ;) Hintaahan näillä kaunokaisilla on, mutta toisaalta näin laadukkaat kengäthän ovat enemmänkin sijoitus kuin tuhlausta, eikö niin..? :D

Vivienne Westwood Lady Dragon Skull cream, kuva täältä.

Vivienne Westwoodin Lady Dragon Skull -avokkaat ovat kyllä sanoinkuvaamattoman jumalaiset kengät. Kalloja, kumia ja purkkatuoksu, ah! ♥ En tiedä sopisivatko nämä täydellisesti pukuuni, mutta en jaksa välittää, niin ihanat ne ovat. :D Valitettavasti nämä on loppuunmyyty kaikkialla ja hintakin on luonnollisesti suolainen, josa jostain vielä parin löytäisikin, mutta aina voi väijyä sopuhintaisia hajakokoja käytettynä ebaysta... >:3

Näihin kuviin ja tunnelmiin lienee hyvä päättää tämä postaus. Mikä pari nousi teidän lukijoiden lemppariksi? Entä millaiset kengät teillä oli häissänne tai millaiset haluaisitte? :)
2 kommenttia:

  1. Itelläni on nuo Funtasman Damet mustana. Jos päädyt niihin, niin varaudu vaihtamaan korkolappu, ovat nimittäin melkoisen liukkaat esim. tanssilattialla. Ne on myös aika kovaa materiaalia, mutta tosi ihanan näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olisi ikävää pyllähtää omissa häissään... :D

      Poista