maanantai 17. marraskuuta 2014

Slow motion

Pari viikkoa sitten käytiin Peuhussa katselemassa valitsemaamme hääpaikkaa uudemman kerran ja hienoltahan siellä edelleen näytti. Uudistuksiakin oli tapahtunut; ikkunoihin oli ilmestynyt verhot, pöytiin liinat ja tuolihuppujakun olisi kuulemma jatkossa saatavilla. Liinat kuulostavat oikein hyvältä ja mies tykkäsi myös verhoista, itse olisin kyllä mieluummin kokonaan ilman, mutta tästähän on vielä aikaa vääntää kättä, haha. Tuolihuput eivät oikein sovi teemaan, mutta tiedoksi vain kiinnostuneille että jos vietätte Peuhussa häitänne (tai muita juhlia) niin sellaisetkin sieltä nykyään löytyy. :)

Saunan remontti, josta kesällä oli puhetta oli viittä vaille valmis. Valmista saunaa olisikin vielä joku päivä tarjoitus käydä katsomassa. Saunaa siis laajennetaan niin, että sinne mahtuu jatkossa jopa 20 henkeä ja kiukaan taakse on ilmeiseti tulossa lasinen seinä, jossa on joku revontulimainen valojuttu (?) ja lasinläpi lisäksi näkymä merelle. Kuulostaa hienolta, toivottavasti vastaa odotuksia.

Tuolla reissullamme pyysin alustavaa tarjousta edellisen postauksen menusta, jota siellä jo kovasti suunniteltiin, ja sain sellaisen käsityksen että tarjouksen pitäisi tipahtaa sähköpostiini muutaman päivän sisällä. Mitään ei kuitenkaan kuulunut ja tänään kun soitin sinne, sain ohjeeksi laittaa tarjouspyynnön vielä kirjallisena sähköpostitse... ärsyttävää, mutta onhan tässä tietysti se mahdollisuus että käsitin itse viimeksi asian väärin ja hyvänä puolena tässä on tietysti se, että sainpahan nyt laitettua mahdollisimman selkeästi kaikki asiat paperille. Toivottavasti tarjous tulisi pian, malttamattomana morsiamena en tietysti jaksaisi odotella enää yhtään. :D

Kuva Parikan omilta sivuilta.
Jotakin sentään on liikahtanut eteenpäin. Sain nimittäin pomoni tyttäreltä kotiin sovitettavaksi Minna Parikan valkoiset Raquelit pvc-pinnalla. ♥ Tytär on tosiaan myymässä itselleen pieneksi jääneitä kaunokaisia ja minulle ne istuvat jalkaan kuin unelmat. Kengillä on kävelty vain parit juhlat, mutta nauhat ovat valitettavan huonossa kunnossa (olleet kuulemma jo ostaessa, nyyh!). Ajattelin kuitenkin käydä huomenna vielä suutarin pakeilla, josko lohkeilleet pvc-nauhat voisi vaihtaa vaikka tavallisiin valkoisiin pyörönauhoihin ja kiinnittää Parikalle tunnusomaiset sydämet uudelleen niihin pyörönauhoihin. Saapa nähdä minkä tuomion suunnitelmani saa ja mitä moinen lysti maksaisi... :D Häiden teemaan kengät eivät kylläkään sovi yhtään, mutta toisaalta kengät ovat enimmäkseen helmoijen alla piilossa ja ennen kaikkea mukavat jalassa, joten ehkä teemasta voisi tuon verran joustaa, haha.

Hitaastihan täällä siis hommat etenee. Yritän pitää omaa mielenkiintoani yllä väsäilemällä Pinterest-kansioita,  soittolistoja ja muita ei-stressaavia hääjuttuja, mutta olisin kyllä iloinen jos viimeinkin saataisiin tuo budjetti alustavasti arvioitua. Ihan kauheaa haaveilla mistään, kun ei vielä tiedä onko moiseen varaa ensinkään! Toivottavasti raha-asiat saadaan kondikseen a.s.a.p. niin pääsee aloittamaan sen astetta realistisemman haaveilun ja ehkä toteuttamaankin niitä haaveita... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti